NL|EN

Full day

Masterclass 'Etikettering'

Europese Verordening 1169/2011 is reeds enkele jaren in voege, maar toch merken we dat er nog heel wat vragen zijn. De wetgeving is gedetailleerd, complex en jammer genoeg niet gebundeld in één makkelijk leesbare tekst. In deze infosessie maken we je wegwijs in alle wettelijke etiketteringsverplichtingen op Europees en nationaal vlak. Hiertoe gebruiken we praktische voorbeelden van bestaande etiketten en verpakkingen. Thema's als voedingswaarden en allergenen komen aan bod, maar er wordt ook stilgestaan bij het gebruik van de metrologische e, het uiten van claims en het gebruik van afbeeldingen en foto's. Kortom, na het volgen van deze allesomvattende opleiding kan jij als een echte 'master' jouw producten correct etiketteren.

Inhoud:

  • Basis regels
  • Updates in de wetgeving
  • Voedings- en gezondheidsclaims
  • Nutriscore
  • ℮-normering


Doelgroep: kwaliteitsmedewerkers die betrokken zijn bij het opstellen van specificaties, etiketten en voedingswaardeberekeningen, maar bijvoorbeeld ook de ontwerpers van het artwork of wanneer u dagdagelijks met etikettering in contact komt.
 

LesgeverElke Debou, consultant Etikettering
DatumDinsdag, 13 oktober 2020
Aanvang9.00
Einde17.00
AdresDrongen
Adolf Lootensstraat 14, 9031 Drongen
OrganisatorAMNorman
Prijs540,00 euro
Schrijf u in

Formulier

Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
P200926-33301-1
13.10.2020: 9.00-17.00 (Masterclass 'Etikettering' - € 540,00 excl. BTW)